Barneidrett/idrettsskole

Postet av IMÅS IL - Barneidrett den 21. Nov 2017

Idrettsskole/barneidrett

En idrettsskole er et variert aktivitetstilbud til barn for at de ska få prøve seg i flere idretter og i flere miljøer, for eksempel i sal, på løkka, i skog og mark, på snø og is eller i vann. Det legges vekt på å utvikle en god grunnmotorikk, gjennom lek og aktiviteter tilpasset barnas utviklingsnivå.

Hvorfor idrettsskole?   For:

• Å gi barna et godt grunnlag for videre valg av idrett.    • Å få prøve ut forskjellige idretter, som igjen kan forhindre frafall i tidlig alder.    • Å forebygge skader gjennom varierte treningsaktiviteter.   • Å stimulere til samarbeid på tvers av gruppene i idrettslaget eller med andre idrettslag i lokalmiljøet.    • Å bidra til et samordnet og koordinert idrettstilbud i lokalmiljøet.   • Å legge til rette for sosiale tiltak for hele familien, utenom selve idrettsaktiviteten, for eksempel aktivitetsdager, turer, kino- og teaterbesøk og lignende.

Imås barneidrett har treningstider i naturmurhallen:

MANDAGER 17-18

TIRSDAGER 17-18